ЯК ПРИГОТУВАТИ СМАЧНІ ВІВСЯНІ ПАНКЕЙКІ З ШОКОЛАДНИМИ КРАПЛЯМИ

05.10.2015 02:11

На 3 порції:
■ 1 стиглий банан
■ 1 ч. Ложка розпушувача
■ 1 яйце
■ щіпка солі
■ 0,5 ч. Ложки ваніліну
■ 1 ст. ложка мигдалевого масла
■ 1 ст. ложка кокосового масла
■ 3 ст. ложки молока
■ 0,5 склянки геркулесу
■ чверть склянки пшеничного борошна
■ 3 ст. ложки шоколадних чіпсів

Приготування:
За допомогою міксера або кухонного комбайна подрібніть банан з розпушувачем до м'якості. Продовжуючи збивати, додайте яйце, сіль, ванілін, мигдальне та кокосове масло, молоко, геркулес і борошно. Детальніше дивіться на нашому сайті в розділі "овсяные панкейки диетические"
Ретельно все перемішайте до гладкості і однорідності тесту. Потім вимкніть міксер і додайте в масу шоколадні чіпси. Добре перемішайте ложкою.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Злегка змастіть її рослинним маслом і викладіть на неї круглі шматочки тіста.
Смажте панкейкі до золотистого кольору по 2-3 хвилини з кожного боку. Подавайте відразу ж.

comments powered by HyperComments

Последние